… in še mnogo več …

Naj vaš otrok doživi nepozabno praznovanje!

V Izobraževalnem centru Eksena organiziramo vrhunske individualno ukrojene rojstnodnevne zabave za otroke, na kateri otrok v polni meri doživi praznovanje svojega praznika. Vsaka naša rojstnodnevna zabava je poseben dogodek, poln zabave, praznovanja, slavljenja, topline in ljubezni.

Na naši rojstnodnevni zabavi otrok v polni meri doživi praznovanje svojega rojstnega dne,

ozavesti vrednost in pomembnost njegovega rojstva, da je vreden že samo zato ker obstaja. Otrok tako pridobi na zavedanju vrednosti, zaupanju vase in spoštovanju do sebe ter do sovrstnikov.

Naše rojstnodnevne zabave so nadstandardne

Za organizacijo rojstnodnevnih zabav porabimo veliko časa. Da razbremenimo vas – starše – kadar ne zmorete ali nimate časa za organizacijo te pomembne zabave za svojega otroka, vam mi organiziramo rojstnodnevno zabavo za vašega otroka. Za vsakega otroka posebej skrbno pripravimo individualni voden program, ki sledi njegovim željam in v katerem je zvezda svoje zabave. Zato so naše rojstnodnevne zabave nadstandardne.

Vtisi s praznovanja otroškega rojstnega dne

Predstavljamo vam vtise staršev in otrok s praznovanja rojstnega dne na Ekseni

Rojstnodnevne zabave za otroke

Na rojstnem dnevu sem bil vesel, počutil sem se pomembnega. Ob gledanju fotografij in posnetka, ki mu je bil zelo všeč, pa je dodal: «Želim si, da bi še večkrat praznoval pri vas.

Ian

S partnerjem sva se določila, da bo najin sin Ian rojstni dan praznoval v Izobraževalnem centru Eksena, saj poznava njihov način dela z otroki, kjer je na prvem mestu odnos. Iz lastnih izkušenj pa tudi veva, da je za pripravo rojstnodnevne zabave potrebno veliko časa. Poleg službe in drugih obveznosti, ki jih imamo starši, pa je to kar velik zalogaj. Treba je urediti prostor, izdelati vabila, poskrbeti za pijačo, hrano in animacijo otrok. Nam so bile vse te skrbi prihranjene. Za vse to so poskrbeli v Ekseni, vključenega pa je bilo še mnogo več. Ianov rojstni dan je bil v celoti posvečen samo njemu, saj so izhajali iz njegovih želja in pri njemu, so to bili gasilci. Pred pripravo rojstnodnevne zabave se posvetijo željam slavljenca, zato so rojstno dnevne zabave za otroke v Izobraževalnem centru Eksena unikatne in seveda nepozabne.

Starša

zabave za otroke

Rojstni dan je bil zelo zanimiv, zabaval sem se predvsem ko sem potoval iz države v državo in pri raznovrstnih igrah. Vsa darila so mi bila zelo, zelo všeč. Med vsemi zabavami mi je bila ta najbolj všeč, predvsem pa zato, ker sem praznoval na Ekseni. Počutil sem se glavnega in pomembnega. Vse je bilo pripravljeno zame in tako, kot sem želel.

Jan

Moj sin Jan je bil že nekajkrat na rojstnodnevni zabavi za otroke v Izobraževalnem centu Eksena in vsakič, ko sem prišla ponj, je z velikim navdušenjem pripovedoval, kako super se je imel, in povedal, da si tudi sam želi takšne zabave. Kot mama sem si želela, da svoj sedmi rojstni dan, ki ga je imel pred kratkim, preživi in doživi najlepše in tako sem mu omogočila, da je praznoval na Ekseni. Najbolj všeč mi je bilo to, da je bila zabava v celoti organizirana izključno na podlagi Janovih želja (téme, glasba, barve, hrana…) in torej pripravljena samo za njega. Praznovanja se je zelo veselil in komaj je čakal, da pride ta dan.

Mama

Oblike:

Rojstnodnevne zabave za otroke potekajo v obliki skupine otrok, ki jih slavljenec povabi na svoj rojstni dan.

Potek:

Starši rezervirate termin za rojstnodnevno zabavo za otroka vsaj 14 dni prej.

Rojstnodnevne zabave vodijo vzgojiteljice in učiteljice, ki imajo poleg potrebne formalne izobrazbe opravljeno tudi večletno izobraževanje na Ekseni v programu ©Ko otrok postane naš učitelj.

Prijavite svojega otroka na nepozabno praznovanje:

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-naslov (obvezno)

Vaša telefonska številka (neobvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo