Rezultati obiskovanja naših izobraževanj

»Ko očistimo vrednotenje, ne pridemo samo do zunanjega uspeha, ki prinaša resnično srečo iz naše notranjosti, pridemo tudi do tiste kvalitete človeka v sebi, ki vsebuje sočutje in ljubezen. V resnici, ne samo v iluziji in vedénju, smo vse, kar smo si kdaj želeli.«
(K. Pečnik (prej Bezenšek): Vrednost neuspeha, 2009, 2., dopolnjena izdaja, str. 97)

Predstavljamo vam del zgodbe slušateljice in rezultate, ki jih je dosegla z obiskovanjem Edukativne delavnice zavedanja vrednosti fizičnega telesa.

Predstavljamo vam del zgodbe para in rezultate, ki sta jih dosegla z obiskovanjem Edukativne delavnice partnerskega odnosa.

Predstavljamo vam del zgodbe slušateljice in rezultate, ki jih je dosegla z obiskovanjem Edukativne delavnice poglabljanja Teorije Eksena.

Predstavljamo vam del zgodbe od mame in hčere in rezultate, ki sta jih dosegla z obiskovanjem Edukativne delavnice odnosa otrok-starš-otrok.

Vili in Barbara - slušatelja delavnice partnerskega odnosa

S partnerjem sva drug do drugega v razumevanju in podpori. Prihajava do medsebojnega spoštovanja in ljubezni. Najin odnos dojemava kot darilo, hvaležna sva za čas, ki ga preživiva skupaj. S partnerskim odnosom, ki ga živiva danes so se posledično spremenili tudi ostali odnosi v družini, kjer se vsi počutimo varne, zaželjene in sprejete.

Barbara in Vili, slušatelja Delavnice partnerskega odnosa

Edukativno delavnico odnosa otrok-starš-otrok sva v letošnjem letu obiskovala oba s partnerjem in najino najstniško hčerko. Skozi delavnico smo vsi trije vedno znova prihajali do tega, da iz odnosa otrok-starš izhaja vse, kar se nam dogaja v življenju. Neverjetno, a resnično! Ker je naša najstniška hčerka v tem letu postala izrazito uporniška, kar se je začelo odražati predvsem na njenih ocenah v šoli, nam je delavnica pomagala, da smo iz prepirov, loputanja z vrati in kujanja za štirimi stenami, prišli do razumevanja, spoštovanja in strpnosti v odnosu drug do drugega. Brez obiskovanja té delavnice, si ne znam predstavljati, da bi lahko konec šolskega leta dočakali s takšnim mirom in ljubečimi odnosi med nami.«

Družina Mljač, slušatelji Delavnice odnosa otrok-starš-otrok

Družina Mljač - slušatelji delavnice odnosa otrok-starš-otrok

Skozi izobraževanja na Ekseni se je moje življenje spremenila iz obupa in strahu v radost. Počutim se svobodna. Na prvem mestu mi je odnos in spoštovanje do vsakega človeka. Zaradi tega imam v družini pristne in ljubeče odnose, na delovnem mestu pa sem kot zdravnica do svojih bolnikov sočutna. Doživljam, da se zaradi tega počutijo varni, ker so slišani in razumljeni. Hvaležna sem za znanje, ki ga pridobivam na Izobraževalnem centru Eksena in vsem iskreno privoščim, da se z njim spoznajo

Sibila, dr.med., slušateljica Delavnice poglabljanja Teorije Eksena

Na vseh področjih v življenju sem vedno bolj samostojna oseba,ki razmišlja z svojo glavo in sledi svojim željam. Na delu sem odgovorna in sposobna. V sebi občutim veliko več miru in zaupanja. Imam smisel, veselje do življenja ter sem srečna.

Eva, slušateljica Delavnice poglabljanja Teorije Eksena

Eva - slušateljica delavnice poglabljanja Teorije Eksena Šentjur
Maja Čuček - slušateljica delavnice poglabljanja Teorije Eksena Šentjur

Imam več energije, volje do življenja in razumevanje do sebe. Sem zdrava in v svojem telesu se počutim odlično!

Maja, slušateljica Delavnice poglabljanja Teorije Eksena

Med nama je namesto hladu, zamer in obsodb, ljubezen in spoštovanje.To je neopisljiv občutek. V življenju naše družine zopet sije sonce. Moj partner, ki je velik ljubitelj akcijskih filmov, je po tej izkušnji rekel: “KAR JAMES BOND NE ZMORE, ZMORE TEORIJA EKSENA.

Matej in Mojca,slušatelja Delavnice partnerskega odnosa

Matej in Mojca - slušatelja delavnice partnerskega odnosa
Jernej - slušatelj delavnice za mladostnike

Odkar obiskujem delavnice na Ekseni, se v družini veliko bolj razumemo, se podpiramo in se znamo usesti in pogovoriti, kadar imamo problem. Med nami je veliko več ljubezni in to je tisto, kar sem iskal, še preden sem se vključil v delavnice na Ekseni.

Jernej, slušatelj Delavnice za mladostnike

Z delom po Teoriji Eksena sva prišla v prvi meri do spoštovanja in sprejemanja sebe in posledično do sprejemanja s strani družine in okolice. Danes najin skupen čas posvečava drug drugemu, se pogovarjava, si deliva svoja razmišljanja in situacije. Hvaležna sva drug za drugega. To pa je največ kar lahko želiš v partnerskem odnosu.

Dejan in Nejc, slušatelja Delavnice partnerskega odnosa

Nejc in Dejan - par - slušatelja delavnice partnerskega odnosa